– Sâmbătă, 11 Septembrie 2011, Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (FTMB) împreună cu un grup de aproximativ 40 oameni minunaţi, au pedalat prin Bucureşti în cadrul acţiunii PEDALIADA BUCUREŞTI, sub sloganul „LASĂ BUTONIADA, VINO LA PEDALIADA!”. Ultimele detalii pentru proiect au fost pregătite în dimineaţa evenimentului, la sediul FTMB din Calea Şerban Vodă nr. 213, Sector 4 Bucureşti, de către echipa FTMB şi voluntarii FTMB, care întotdeauna ne sunt alături şi fără de care nu am fi reuşit să ducem la bun sfârşit acest proiect. Pe această cale le mulţumim din toată inima tuturor care au ajutat şi ne-au fost alături atât fizic cât şi moral pe parcursul acestui proiect.
– După completarea de către participanţi a formularelor, primirea tricourilor, buffurilor şi a brăţărilor pentru tombolă, a avut loc un mic curs de legislaţie şi siguranţă rutieră pe bicicletă.
– Plecarea în această frumoasă plimbare a început organizată în grupuri mici din faţa sediului FTMB, a continuat prin parcul Tineretului unde am avut şi prima oprire pentru poza de grup, apoi la fântânile din Piaţa Unirii, unde ne-am regrupat pentru încă o poză. Am continuat pe Calea Victoriei, unde ne-am bucurat de faptul că circularea maşinilor în mai multe zone a fost restricţionată şi am putut pedala în voie.
– Punctul de FINISH a fost în Parcul Kiseleff, unde i-am avut alături de noi pe Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism – Alex Ciocan şi Campioana la ciclism – Adriana Szentgyörgyi Ceaușescu, ambasadori ai PEDALIADEI BUCUREŞTI.
– Alex Ciocan împreună cu fiul său, au fost cei care au extras biletul câştigătorului bicicletei pentru copii, acesta din urmă extrăgând biletul câştigătorului bicicletei pentru adulţi. Menţionăm că bicicletele au fost primite de la sponsorii acestui proiect Decathlon România & Fabrica de biciclete, cărora le mulţumim atât noi cât şi câştigătorii tombolei.
– Toţi participanţii s-au putut bucura de prezenţa ambasadorilor şi de fotografiile pe care le-au făcut cu aceştia, de mâncarea şi apa oferite de către FTMB, dar şi de diplomele de participare primite la finalul evenimentului.
– Mulţumim Beatrice Mercado, un om deosebit, cu un suflet minunat şi o inimă imensă, pentru iniţiativa ca Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti să facă parte din acest proiect extraordinar.
– Mulţumim amabasadorilor proiectului PEDALIADA BUCUREŞTI – Alex Ciocan, Adriana Szentgyörgyi Ceaușescu şi Iulian Ene, care au fost alături de noi pe parcursul întregului proiect.
– Mulţumim TIN MANAGEMENT GRUP S.A. și întregii sale echipe pentru că întotdeauna sunteți un sprijin pentru noi și un ajutor de nădejde.
– Mulţumim Asociaţiei pentru Tineret Sakura – membră FTMB, pentru că ne-aţi fost alături şi totodată pentru tot ajutorul acordat în această zi de excepţie.


ATENȚIE!
PEDALIADA este acțiunea emblematică din Proiectul WoW Europe – singurul proiect inițiat și aplicat de o organizație din România aprobat de Comisia europeană prin Programul Erasmus+ Sport – Not-for-profit European Sport Events pentru perioada de implementare 2020-2021. Proiectul WoW EUROPE, conceput și accesat de Asociația AMA EVENTS, este coordonat de Asociația Junior SPORT și este cofinanțat de Comisia Europeană prin Programul European Erasmus+ Sport, Not-for-profit European Sport Events, fiind aliniat la obiectivele specifice urmărite în domeniul sportului, respectiv „încurajarea participării la sport și activitate fizică, în special prin sprijinirea punerii în aplicare a orientărilor UE privind activitatea fizică”.
Mai multe detalii despre Proiectul WoW Europe aici: https://woweuropeproject.eu
PEDALIADA din România este un proiect susținut de RO VALLEY
Partener național: Federatia Romana de Ciclism
Parteneri și susținători din județul Timiș: Consiliul Judeţean Timiş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş, Universitatea Politehnica Timişoara, CSU Politehnica Timişoara
Parteneri și susținători din Bucureşti: Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti
Parteneri și susținători din Craiova: Primaria Craiova, Ride Shop
Parteneri și susținători din Hunedoara: Masa Critică Hunedoara, Primăria Hunedoara
Sponsori principali: Decathlon România, Fabrica de biciclete SMW
Sponsori naționali și din județul Timiș: Hotel SPA & ICE Resort, Fabrica de înghețată ICE DYP, Pepper – Steak&Shake, Foto Oskar – Foto & Print Shop. Trima Events, ANATEO, TMG Consulting – Tiberius Media Group Consulting
Parteneri media naționali și din județul Timiș: Kiss FM, TVR, TVR Timişoara, TVR Craiova, AGERPRES România, HotNews.ro, Newsweek România, tion.ro, Best of Timişoara, Agenda, PressHub, IQads, Spark, România Pozitivă, Știri pentru copii, Revista de Ciclism
Partener comunicare la Proiectul WoW EUROPE: PiArt Vision

REDACȚIA