Venim cu veşti către voi despre prima ediţie a proiectului “Tinerii în natură” ce face parte din seria de proiecte marca FTMB şi care s-a desfăşurat Sâmbătă, 20 Noiembrie 2021, în staţiunea montană Sinaia.
Alături de noi au participat 16 tineri dornici de aventură, care nu s-au dat calea provocărilor.
Ca punct de întâlnire a fost Gara de Nord unde, după ce ne-am adunat cu toţii, am pornit cu entuziasm în călătoria cu trenul. Destul de încântaţi, o parte dintre tinerii participanţi a experimentat pentru prima dată plimbarea cu trenul.
Ajunşi în Gara Sinaia, am pornit către colegul nostru, Doru, care ne-a fost ghid în acest traseu şi care ne-a dat nişte instrucţiuni clare cu privire la ce implică traseul montan.
După instructaj am pornit cu mare bucurie pe cărările montane unde ne-am putut bucura de peisajele spectaculoase şi de culorile fantastice ale toamnei.
Una dintre opriri am avut-o la Castelul Peleş unde ne-am bucurat de frumuseţea clădirii şi de târgul de suveniruri de unde fiecare participant a plecat cu câte o amintire.
Ne-am încheiat traseul în parcul central din Sinaia, unde organizatorii au ţinut un mic discurs şi au propus ca după servirea mesei să facem o mică plimbare prin Sinaia, pentru a admira frumuseţea acestuia.
Evenimentul s-a încheiat în tren, în drumul de întoarcere spre casa, cu înmânarea diplomelor şi cu câteva discursuri din partea participanților.
Acestea fiind spuse, mulţumim tinerilor pentru participarea la proiectul “Tineri în natură” – editia 1 – organizat de Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti şi îi felicităm pentru curajul şi implicarea de care au dat dovadă.

REDACȚIA