Fiind susţinători ai transportului alternativ, în data de 22 Mai 2021, am avut bucuria să sprijinim campania ”Siguranță pe 2 roți” organizată de Cluburile de motociclişti WIMA Romania – Asociația Femeilor Motocicliste, BLACK HELMETS şi Free Riders, care au susţinut în mod gratuit un curs de prim ajutor la sediul FTMB, coordonat cu multă pricepere de doamna Alexandra CATALINA – Instructor la Asociaţia Societatea de Salvare din Bucureşti, care, pe lângă temele obişnuite, a prezentat soluţii utile şi la alte situaţii traumatice.
   În cadrul cursului, participanții au învățat cum să acorde primul ajutor şi să aplice corect procedurile, astfel că din martori pasivi au devenit cetățeni activi și responsabili.
Dorim să mulțumim Asociației Femeilor Motocicliste – WIMA România, ASSB, Black Helmets şi Free Riders pentru implicare şi buna desfăşurare a evenimentului.
De asemenea, mulţumim participanţilor pentru prezenţă şi sperăm că au acumulat suficiente informații utile, pe care la nevoie, să le poată pune în practică!

REDACȚIA