În perioada 05-09.07.2021, în stațiunea Eforie Sud, a avut loc Stagiul Național de Freestyle Kickboxing.

În cadrul acestui stagiu au participat 8 cluburi sportive, însumând astfel 100 de sportivi dornici de a lua parte la antrenamentele plănuite. Pe parcursul a celor 5 zile de stagiu, în ciuda vremii schimbătoare, sportivii și antrenorii s-au bucurat de două antrenamente pe zi, acestea fiind ținute atât pe plajă cât şi în sala de sport pusă la dispoziția sportivilor.

Stagiul Național de Freestyle Kickboxing s-a încheiat cu  examenul de grad pe care sportivii l-au susținut cu bucurie şi încredere.

Și pentru că nici distracția nu a lipsit în aceste zile, sportivii s-au bucurat atât de apa marii cât și de piscina hotelului, iar în majoritatea serilor au fost organizate plimbări relaxante pe faleză și distracții în părculețul stațiunii.

”Pentru acest stagiu reuşit, mulţumim partenerului şi susţinătorului nostru Fundaţia pentru Tinerat a Municipiului Bucureşti, care a fost mereu alături de tinerii organizaţiei noastre.” – declară organizatorii Stagiului Național de Freestyle Kickboxing pentru Redacție.

REDACȚIA